Home > Cpu Usage > Cpu Usage Is Holding Off Usb

Cpu Usage Is Holding Off Usb

You'll need to enable Javascript and cookies to participate. login: join with facebook The No.1 Website for Pro Audio The No.1 Website for Pro Audio Join Forum Home Today's Posts Mark Forums Read Events Competitions Join Date Aug 2005 Location U.K. Reply With Quote Quick Navigation Pro Tools Forum Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums General Discussions Newbies User Contributions Recording Techniques Recording for navigate to this website

Yes, my password is: Forgot your password? iLok Account Inquiry "Unable to locate hardware" when starting Problem getting Pro Tools to use 192 kbps ► mars (791) Modèle Simple. I moved the USB from the monitor jack to the back of the tower, and changed CPU number from 4 to 1, and now it plays fine. Axiom 25 Mk II Axiom 49 Mk II Axiom 61 Mk II Axiom Pro 25 Axiom Pro 49 Axiom Pro 61 Axiom AIR 32 Mini Axiom AIR 25 Axiom AIR 49 http://duc.avid.com/showthread.php?t=246812

Anonymous form close (x) Front Page Mac Blog iOS Blog Roundups AirPort Apple Car Apple Deals Apple Pay Apple Stores Apple TV Apple VR Project that's why i made my comment about using all plug slots and busses -- the LE hardware is completely unaware that's happening. Could it be something with the mid-2012 hardware? Share Quote 15th January 2013 #6 Ashtray Heart Gear interested Thread Starter SOLVED!!!! Instruments Interfaces Mic Preamps Microphones Mixing (music) Mixing Consoles Monitors/Speakers Music Production News Plugins Question And Answer Studio Business Tracking Vocal Recording / Editing What is the best...?

When dragging a Capture in progress clip to and editor from Interplay window an error pops up "Exception: StreamingPlayConsumer::Executive Timeout. Why? Hot Topics ts vs trspro tools 12ilokx32sierrabehringer x32guitar setupeleven rackxr18warrantystudio one002 and pro tools 10windows 10pro tools 11presonuspc optimization guide for windows 10creation stationlogic pro xbehringercubase Sweetwater Local Music Add Image I'm e.g. They're greyed out in the i/o dialog and when I hit default nothing happens.

That would give a "raise buffer" error, not the error that he's experiencing - at least it would if the computer is set up correctly. Share Quote 15th January 2013 It does seem counter intuitive. crossgrade PT 11 activations troubles Pro Tools 11 and Hardware Can't get pro tools 11 to rewire reason 7 Pro Tools 11 y Hardware ProTools 10 losing outputs EZ Drummer 2 http://www.sweetwater.com/sweetcare/articles/cpu-usage-holding-off-usb-audio-9136-running-pro-2/ Transferring PTX files for PT9 or Logic?

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. I began wondering if this 'may' flip as the RTAS usage increases? XThread Tools Show Printable Version Email this Page Search this Thread Advanced Search try deactivating some of the plugins you have running and see if that changes anything , start with the Reverbs . Share Quote 13th January 2013 #4 psycho_monkey Moderator

Your primary drive, being the system operations drive in your laptop should be handling systems operations and not large audio files used in tracking and mix down used in recording software. other Even though USB shows a 20 Mbps increase over Firewire 400, Firewire 400 is actually faster in benchmarks. if the device is spec'ed out for it, then i maintain it can do it. (and will maintain that until shown otherwise) share Share on Twitter Share on Facebook Email The solution: reset system management.

i don't know for certain. useful reference but USB/firewire? those are the native versions of PT. that's kind of a big topic.

Im using a Digidesign Mbox Mini connected to an early 2009 MBP running 4g of ram and a core 2 duo @ 2.9 I've run through the multiple Hardware buffer sizes and imho that's a big problem for digi. However, I am constantly running into CPU problems. http://computerhelpdev.com/cpu-usage/cpu-usage-how.php are we talking about monitoring through an mbox?

Avid Pro Audio Community How to Join & Post • Community Terms of Use • Help Us Help You Knowledge Base Search • Community Search • Additional Resources Avid FA: Celestion G12T-75 Speakers Pair Kramer Tape keeps crashing my PT Long time since last PT11 update Apogee vs Audient a/d converters? Remove some plug-ins, delete some tracks, or increase the H/W Buffer Size in the Playback Engine dialog (-6105)" On one USB Connector there is only my MBox 2 On the other

Fourni par Blogger.

Get Satisfaction - Terms of Service - Privacy Policy (updated Aug 14, 2014) - Cookie Policy Avid Pro Audio lundi 14 avril 2014 CPU usage is holding off USB audio -6104 PT 11 And M-Audio Oxygen 49 Xpand2 not listing patches!!! Sound man Reply With Quote 05-18-2011 #4 Steenamaroo View Profile View Forum Posts Visit Homepage View Articles Honorary Old Fart. The song : Keep onBash This Recording Membership Map: Please add your location!Backstage Category BrowserWebsite Features and Requests More… Search this site Google Got a tip for us?

generally, those tend to be 2-channels, and USB is fast enough for that. According to the Apple guy, the problem was the new machines are USB3, and although they're theoretically backwards-compatible there are sometimes issues. Need help on EQing and mixing a Cajon Latest Avid Pro Audio Blogs System 5 Atmos support My Mac mini can't detect mbox 3 pro Help! get redirected here All of these settings have a dramatic effect upon performance of Pro Tools LE on a laptop.

i thought it was just the CPU getting overwhelmed, independent of output bus. The time now is 08:26 PM. how are you interpreting it? * this gets right to my point: the USB mbox doesn't do 96k, because digi found that USB (or their use of the USB bus) can't Firewire 800 is optimum.Click to expand...

kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated Cancel Reply to This Topic (some HTML allowed) What's the status of this question? There are a lot more suggestions in the General Troubleshooting thread... __________________ Avid Audio Tech Support Help us help you - read this before posting Support FAQ DigiTechSupt View Public Profile Originally Posted by Steenamaroo No VST can emulate that smell. i ask again: so long as the manufacturer stays w/in the limits of USB technology, why does it matter?

i'd like to think that digi is going to move LE closer to HD, to make it a clear mid-tier product. that doesn't make sense to me. I've even upgraded my RAM from 2GB to 4GB without difference. How would it affect it?

Originally Posted by Grawlf That's a tad too much terminology. Find all posts by joematzzie #6 08-23-2009, 05:42 PM DonM Member Join Date: Sep 2007 Location: Western Pennsylvania USA Posts: 221 Re: CPU usage is holding off USB HELP Mbox 3 Pro No Speaker Output Any way of upgrading from 10+9, to 11, and keeping... share Share on Twitter Share on Facebook Email Link Like + Quote Reply sangamc, Jul 11, 2007 sangamc macrumors newbie Joined: Mar 22, 2006 #13 zimv20 said: ↑ all the mbox

What to buy? for those who already owned M-Audio boxes, and wanted PT, it made sense to buy M. Community-powered support for M-Audio Community Overview Topics Products People Change log Topics All Topics Questions Ideas Problems Praise Updates New Topic Questions All Topics Questions Ideas Problems Praise Updates Get Satisfaction Give us a call (800) 222-4700 Español: (800) 222-4701 Fax: (260) 432-1758 Email us Sweetwater 5501 U.S.

Age 31 Posts 16,731 Thanks 675 Thanked 585 Times in 515 Posts Rep Power 21474864 glad to have helped it's got me out of a few holes. PT11 bounce offline with uad Mavericks OS 10.9.2 does not recognize MBox Pro 2 Help with new Setup Magic fader? TL Metro My Playback Engine Settings: H/W Buffer Size: 2048 Samples RTAS Processors: 2 CPU Usage Limit: 90% DAE Playback Buffer Size: Level 4, Cache Size: Large After I hit the MacRumors attracts a broad audience of both consumers and professionals interested in the latest technologies and products.