Home > Failed To > Failed To Create Shadow Copy Copyfile Mono

Failed To Create Shadow Copy Copyfile Mono

share|improve this answer answered Jun 17 '13 at 10:40 joshcomley 14k1676110 2 it worked because the main reason for this issue is trying to access the webpage before the build Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2017 GitHub, Inc. Thanks again! The one that worked for me was "after a successful build, i count to ten, then i refresh my webform." (though I only counted to 2) –Kirk Woll Mar 25 '11 have a peek here

Why would two species of predator with the same prey cooperate? I don't remember if this was fixed in 2.4 or 2.4.1... -Gonzalo _______________________________________________ Mono-aspnet-list mailing list [email protected] http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-aspnet-list GonzaloP Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ | Example of compact operators in quantum mechanics format block of text Does anyone know what that blue thing is? Thanks for looking into this. http://mono.1490590.n4.nabble.com/Error-Failed-to-create-shadow-copy-CopyFile-td1539667.html

Classic List Threaded ♦ ♦ Locked 8 messages Christina Peter Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ | Report Content as Inappropriate ♦ ♦ Error: Failed redhat httpd selinux 500-error mono share|improve this question asked Aug 12 '16 at 8:14 vivek.patwardhan 44 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up vote 0 down vote Please, Error processing request. I am getting the following exception when i am accessing the service.

expl3/xparse: Having an **if check** in a command How do I use threaded inserts? Comment 9 Pablo Ruiz García 2012-11-30 11:01:00 UTC I forgot to point here to the new pull-request: https://github.com/mono/mono/pull/513 Comment 10 Rodrigo Kumpera 2012-11-30 12:57:12 UTC Merged. It seems that mono must then attempt to fulling resolve this instance information of that type and fail. at (wrapper managed-to-native) System.Reflection.Assembly:LoadFrom (string,bool) at System.Reflection.Assembly.LoadFrom (System.String assemblyFile) [0x00000] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.8.2/mcs/class/corlib/System.Reflection/Assembly.cs:475 at System.Web.Compilation.BuildManager.LoadAssembly (System.String path, System.Collections.Generic.List`1 al) [0x00000] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.8.2/mcs/class/System.Web/System.Web.Compilation/BuildManager.cs:1211 at System.Web.Compilation.BuildManager.GetReferencedAssemblies () [0x00203] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.8.2/mcs/class/System.Web/System.Web.Compilation/BuildManager.cs:1104 at System.Web.Compilation.BuildManager.CallPreStartMethods () [0x00013]

For some reason this always works for me. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed URL: Next message: [Mono-dev] Anyone taking care of TPL dataflow? http://serverfault.com/questions/796416/failed-to-create-shadow-copy-copyfile-while-loading-an-aspx-page-in-mono-serv asp.net assemblies web-config share|improve this question edited Jun 18 '09 at 1:21 asked Jun 17 '09 at 13:58 david.mchonechase 1,08921523 1 I'm repeatedly getting this error and I'm surprised Microsoft

bradwilson added [t] Bug [a] xunit [r] Won't Fix labels Sep 3, 2016 Member bradwilson commented Sep 3, 2016 Going to close this as a Won't Fix, with an available workaround Christina Gonzalo Paniagua Javier-5 wrote On Thu, 2009-06-18 at 21:51 -0700, ChristinaP wrote: > Hi, > > I am using Mono 2.4 on Open Suse 11.1 as a Virtual machine... > The fix could be in 2.4.1 and it will be in the upcoming 2.4.2 for sure! -Gonzalo _______________________________________________ Mono-aspnet-list mailing list [hidden email] http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-aspnet-list FcoLomas Reply | Threaded Open this post You signed out in another tab or window.

Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] More information about the Mono-devel-list mailing list https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=8565 Why are Zygote and Whatsapp asking for root? but no success, i cannot get rid of this error message!?Where does this come from? We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox.

These files had their read-only property set. navigate here Are you using an older VS? If you do a rebuild solution does your application run? –CRice Jun 18 '09 at 2:05 Yes, I "clean" the solution, rebuild, and work for 10-20 minutes. Basically the code is attempting to invoke methods, e.g.

Error processing request. In reply to this post by kobruleht I was having the same problem, based in this suggestion I removed the reference to the System.Data.DataSetExtensions assembly and it starts to work like Then I get the error again and repeat. –david.mchonechase Jun 18 '09 at 2:51 1 I got the same issue while working with DotNetNuke. http://computerhelpdev.com/failed-to/warning-copy-function-copy-failed-to-open-stream-permission-denied-in.php Register Sign in Login Password Stay logged in Lost password | Register CruiseControl.NET Overview Activity Roadmap 1.9 Issues New issueView all open issuesNew saved queryIssue summary Time entries New time entryTime

When I run CCNET through Mono, I get the below trace. It would be *extremely* useful if this error message will be impoved in mono as entity framework assembly is referenced automatically when new project is created is VS. As an alternative to the hostingenviroment setting: Add this to the Pre-Build event command line: IF EXIST $(TargetPath).LOCKED (del $(TargetPath).LOCKED) ELSE (IF EXIST $(TargetPath) (move $(TargetPath) $(TargetPath).LOCKED)) –AlejandroR Jul 10 '09

share|improve this answer answered Mar 14 '14 at 8:09 user2537315 435722 add a comment| up vote 1 down vote Open your project properties, open the Web tab and make sure the

Error processing request Before I begin my question; below is link to my previous problem, It was 503 error; Resolved by enabling seboolian of httpd_execmem: Mono crashes while SELinux enforced, How I have found that by re-registering ASP.NET against IIS the problem "goes away" - I haven't had the problem since. Member bradwilson commented Sep 1, 2016 Shadow copying is what prevents the DLLs from being locked while the tests are running. Server Error in '/WBDServices' Application Failed to create shadow copy (CopyFile).

You signed in with another tab or window. Probably not >>> tomorrow :) >>> On 24/12/2013 7:32 PM, "Rodrigo Kumpera" wrote: >>> >>>> Do you have a small test case that shows this behavior? Or it's merely an ordinary mistake? this contact form You are missing something, Thanks.

Please I would be really thankfull to however can advise me on this.. ;) Comment 1 Pablo Ruiz García 2012-11-23 07:07:08 UTC Related to #8037 so, adding Marek to cc. Do you have any more information on that? You will need to run the following on the command line: C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_regiis.exe -i. root root system_u:object_r:httpd_sys_rw_content_t:s0 bin drwxr-xr-x.

Next message: [Mono-list] Can't Port Winforms App [newbie] Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] More information about the Mono-list mailing list [Mono-dev] root root system_u:object_r:httpd_sys_rw_content_t:s0 monobutton.png -rw-r--r--. root root system_u:object_r:httpd_sys_rw_content_t:s0 test -rw-r--r--. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments.

share|improve this answer answered Jun 18 '09 at 1:06 CRice 7,01253668 I'm using Visual Studio 2008 –david.mchonechase Jun 18 '09 at 1:20 ok, nothing to do with