Home > Failed To > Failed To Get Available Product Info Oct

Failed To Get Available Product Info Oct

Maybe the order in the /etc/naoqi/autoload.ini is wrong for my "special" robot? I read something about the config.xml file but it was not much help… thanks. It's free and comes with the volume licensed version of the 2007 Office system. You may also have an error where if you run Office 2007 setup.exe, setup crashes. this contact form

Share 334 Answers Philippe C. Microsoft Office Customization Tool error message: Failed to get available product info - Microsoft Office 2010 / 2007 / 2003 [This followup was posted to microsoft.public.office.setup and a copy was sent Share Thomas R. Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions. https://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/bfd89b59-4e86-420f-ac76-678cfeb549b6/cannot-open-oct?forum=officesetupdeployprevious

antivirus not involved? For 2007, get the files from here: 2007 Office system (SP2) Administrative Template files (ADM, ADMX, ADML) and Office Customization Tool http://www.microsoft.com/…/details.aspx. Simeon Thursday, November 10, 2011 9:19 AM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site.

Think of the checkboxes instead as enable checkbox = true and disable checkbox = false. Sande -- Sande Nissen PC Systems Administrator Carleton College Northfield, MN Sande Reply With Quote « Previous Thread | Next Thread » Bookmarks Digg del.icio.us StumbleUpon Google Posting Permissions You Not sure what is up with that, but I appreciate your pointers to head me in the right direction. plenty of free disk space for temp files?

I did find this article: http://www.techtalkz.com/microsoft-office/121486-office-2007-error-failed-get-available-product-info.html which may help you. I successfully created a MS Visio 2007 silent install (following the tips found here) I am duplication my steps to create a MS Project 2007 Pro silent install but the OCT And I still get the "Failed to get available product info" when I try Setup /Admin. https://blogs.technet.microsoft.com/office_resource_kit/2008/09/05/quick-tips-for-the-office-customization-tool-oct/ I tried removing my custom .MSP file, but got the same result.

check setup*.log in %temp%, to see if there is any further explanation for the borkage. So you can have excel.msp, excel2.msp, and so on, in the Updates folder. Each OCT MSP only works for one product. Reply chall says: March 31, 2009 at 11:58 pm I'm trying to use OCT to customize a new MSP file but whenever I select a language pack (example: French) an error

Thank you, Riley weaver About Riley weaver Questions 0 Answers 226 Best Answers 103 Vote Up 0 Vote Down Posted on - 12/09/2012 Question Category: Microsoft Office Best Answer Best http://www.textndata.com/forums/microsoft-office-customization-tool-error-556731.html If you want to load some product data or want to update the system info than the Microsoft server will not allow you to do so. I tied pulling it up using the "setup /admin" command from my installation folder. For 2010, get the files from here: Office 2010 Administrative Template files (ADM, ADMX, ADML) and Office Customization Tool (go.microsoft.com/fwlink).

Posted by Stuart on Jan 3, 2012 11:55 AM Yes I did it recently, I used the semi-interactive option so that we could view progress but didn't actually need to do weblink I am using Process Explorer and went through pretty much through the entire log and did not find anything that was helpful. What could be the issue that I am having? Privacy statement  © 2017 Microsoft.

Copy Admin folder into the new folder). 2) Can you run Office 2010 installation from the media? - perhaps media file is corrupted! I did a factory reset already. Thomas R. navigate here It will show you the message in that case.

Al 0 LVL 5 Overall: Level 5 Windows 7 2 Message Accepted Solution by:2Cs 2Cs earned 0 total points ID: 375731562012-02-09 Appears to be due to the media from the Don Edited by DonPick Wednesday, November 02, 2011 8:18 PM Wednesday, November 02, 2011 8:17 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi, I guess you mean "setup.exe /admin" Wednesday, November 02, 2011 3:08 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Hi, I guess you mean "setup.exe /admin" ?

Now, all of a sudden, it's broken.

There will be another video to explain how to put the final p… MS Office Office 365 MS Access Advertise Here 632 members asked questions and received personalized solutions in the Are you sure you're connecting to a real robot and not a virtual one? Posted by Quch on Jan 4, 2012 1:58 PM Thanks for answer but does it work also for other than Office with volume licence versions? Box comes up asking to select a product.

Office Customization Tool launches 3. Plain old Setup also fails to work from the server. (And remember, Setup and Setup /Admin worked from the original network installation point for two weeks before failing.) Yet Setup works or Load topic from Dialog? his comment is here All Rights Reserved - PrivacyPolicy Log in Sign up!

All rights reserved. I have tested admin switch on MAPS version and after lunching OCT I get error: "Failed to get available product info" :( You have posted to a forum that requires a It requires x64 Admin folder. We have a dedicated and devoted team of professional writers with multi-dimensional experience of several years.

For new installations, update your existing .MSP file with the new customizations - but keep in mind the next bullet…. · Keep it fresh! Answers 0 I don't know what the problem might be but your favoured process/file/registry monitor will prove invaluable in narrowing down what's happening. By D. Another tip, when you extract the patches, you can rename the MSP file.

Someone from Microsoft wanna weigh in? By Collin V Johnston in Microsoft Office Explain Detail About Delete The Outlook Data File From Outlook 2010? Privacy statement  © 2017 Microsoft. Reply Anonymous says: January 8, 2017 at 12:03 am Hi, I just found this blog and it couldn't be better timing.

After some investigation I added following line to autoload.ini: [user] /usr/lib/naoqi/audioin.so Now ALSpeechRecognition is loaded properly.